sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Oma monogrammi


  kuva  








Lueskellessani muiden hääblogeja törmäsin monogrammeihin. Monogrammi on siis nimikirjaimista koostuva "logo", jota voi sitten oman mielikuvituksen mukaan käyttää esimerkiksi serveteissä, juomien etiketteinä jne.

Haluaisin teettää meille juhlaan omat skumppalasit joihin tulisi monogrammikirjaimet. Tästä jäisi myös muisto myöhemmille vuosille <3

               
                                                                                                                           Caisanni - kakunkoriste

Kakkukoriste. Nimet glitterillä.
Monogrammin saa myös hääkakun koristeeksi. Itse en ole kovin suuri perinteisten hääkakunkoristeiden ystävä eivätkä ne hupi -aiheiset koristeetkaan oikein sytytä.

Caisanni teettää paitsi toinen toistaan ihanampia sormuksia, myös hääkakun koristeita. Näitä voi tilata myös tilata ulkomailta, mutta se arveluttaa.




Ajattelin, että kutsuihin ja esim. pötiin tuleviin pullohin tms... mihin mielikuvitus riittää,.. voisi tehdä semmoisia liimattavia monogrammitarroja.
Oman monogrammin luomiseen käytin tätä ohjetta. Se oli yllättävän helppoa :) erilaisia fontteja on netti pullollaan. Ajattelin tulostaa näitä teippipaperille jotta kuvia voi sitten leikellä ja liimailla vapaasti. (muokkaan tätä vielä jotenkin, sillä en ole ihan tyytyväinen taustaväriin).

Lasien kaiverrutuksessa täytyy todennäköisesti tukeutua ammattilaisiin, mikäli kestävyyttä kaipaa. Kaiverrutuksia tekee Helsingissä ainakin Atelier Eklof.fi, Kello ja kulta widemark sekä tilattuna Annen lasipuodista.





Pulloihin etikettejä saa tilattua Now and forever: istä. Tuolta saa myös servettejä painatuksilla (tulevat vain turkasen kalliiksi :/).

Koitan laittaa kuvia tuosta tarratulostuksesta, että miten onnistui. Kunhan löydän tuota paperia :) olen käyttänyt sitä ennenkin hieman eri juttuihin. 





Monogrammia on käytetty kekseliäästi myös vieraskirjan pohjana :)
tällaisen laittaisi mielellään seinälle. 
                    Täytyypä haastatella yhtä tuttua puuseppää, että taipuisiko häneltä tällainen. kuva                                                                                                                                

Monogram as a guest book.  I love guest books that don't just sit and collect dust and can be displayed as art.
                                                                            


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti