maanantai 27. lokakuuta 2014

Meidän tarina

Olin yhdeksännellä luokalla ja keväällä oli aika tutustua tuleviin jatkokoulutuspaikkoihin. Jännitti, sillä lukioon oli omasta kodistani  tunnin bussimatka. Lukioon siirtyminen oli aikanaan myös tietynlainen "aikuistumisriitti". Kun oli lukiolainen = aikuinen :D voi noita aikoja! Lukioon tutustumispäivään tuli minun lisäkseni mukaan vain yksi luokkani poika.

Kahdestaan talsimme lukiolle. jossa meitä oli vastassa koulun OPO ja tuutori, johon iskin heti silmäni. Kävimme kahvilla jo tutustumispäivänä. Kavereille hehkutin seuraavina päivinä kuumaa tuutoriani. Sitten tuli kesä ja unohdin kokonaan...

Kuva
www.shop-on-shop.org "Earn Up To £500 in a Single Day With This Remarkable New Idea..." Free Video for all: https://bookinglineplc.isrefer.com/go/ctib/shopshop/Syksyllä näimme uudelleen ja olin yllättynyt kun A jaksoi tulla juttelemaan kanssani ja ylipäätään muisti minut kesän jälkeen. Olihan hän Abi ja minä vasta pieni, aloitteleva lukiolaistyttö. Koska tulin lukiolle kauempaa, olin siellä jo tuntia ennen kuin kouluni alkoi. Tuutorini alkoi ilmestyä aamuisin koululle sanoen lukevansa kirjoituksiin. Juttelimme tässä ja tutustuimme. Sivusta seuranneet kyllä vihjailivat ettei kukaan niin aikaisin vain lukemaan tule :D itse en sitä sokeudessani lainkaan huomannut.

Välillä kävimme kahvilla koulun jälkeen ja ennen koulua. Juttelimme viikonloppuisin mesessä, tekstailimme ja soittelimme. A kutsui minut mukaansa opiskelumessuille, jossa kerrotaan lukioon hakeville millaista opiskelu on. Tämä ilta sai perhoset lentelemään vatsassani. Ja ilta olikin ihana. Pääsimme juttelemaan ja kahvittelemaan oikein pitkän kaavan mukaan, pientä flirttiäkin oli kai ilmoilla ;)

Lukiolaistuttuni olivat huolissaan siitä, että etenemme liian nopeasti (vai olivatko ehkä kateellisia?) ja sanoivat ettei minun tulisi hengailla niin paljon A:n kanssa. Tällainen vain yllytti silloista minua ja sain kerättyä rohkeutta pyytää häntä ihan oikeille treffeille. Sovimme menevämme leffaan ja sen jälkeen syömään. Ennen treffeja sain viestin, ettei tästä ehkä tulisikaan mitään, sillä A:n autolla ei voinut ajaa. Onneksi A sai kuitenkin isänsä auton lainaksi ja pääsimme treffeillemme <3 Muistan vieläkin sen taianomaisen sumun ja täysikuun, joka silloin oli kun A heitti mut takaisin kotiin. Tuona iltana saimme kerrottua toisillemme molemminpuolisisksi ilmenneistä tunteistamme ja aloimme seurustella oikein virallisesti :)



Samalla tiellä ollaan edelleen ja ensi kesänä kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen sanomme Tahdon <3                                                          
                                                                                                  Kuva
Enjoy Loving Quotes
                                                                                                                                                                                                                                                           



             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti