keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tulossa: Mennään naimisiin - messut


Olen utelias erilaisia häämessuja kohtaan. Haluaisin kovasti osallistua Mennään naimisiin - häämessuille Helsingin Kalasatamaan tammikuussa. Lippu on 14e ja messut käynnissä lauantaista sunnuntaihin 10.-11.1.2015.                                                          
                                                                                                                                         kuva
I Have Found the One Whom My Soul Loves / Song of Solomon 3:4 / by HandwrittenWord
Koska itselläni on kuitenkin hääsuunnittelut aika pitkällä, epäilen, kuinka paljon messuista hyötyisin. Pelkään myös näkeväni jotakin joka saa katumaan jo tekemiäni valintoja. Katselin viime vuonna esimerkiksi hääpukunäytöksiä ihaillen kauniita pukuja. Pidän omastani hyvin paljon, mutta on totta, mitä sanotaan; jossain kohtaa on tehtävä päätös. Uusia yhtä ihania pukuja tulee vastaan jatkuvasti. 

Toivoisin käynniltä enemmänkin ideoita itse juhlan suunnitteluun. Onko teillä kokemusta tästä? Kannattaako messuille mennä jos oma puku ja sormuksetkin on jo hankittu? Saako messuista vielä jotakin irti?

Häämessuja voi käydä kurkkimassa täältä
                                                                       


2 kommenttia:

  1. Itse kävimme asiakkaina häämessuilla noin puolivuotta ennen häitämme, kun meilläkin oli jo moni asia lyöty lukkoon. Ajattelimmekin siis lähinnä menevämme fiilistelemään messutunnelmaa. Siitä huolimatta saimme messuilta paljon inspiraatiota esimerkiksi sulhasen pukeutumiseen, häämatkaan ja omaan kimppuuni, joten reissu osoittautua kaikkea muuta kuin pelkäksi fiilistelyksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä. Ehkä mekin uskaltaudumme. Saa nähdä suostuuko mies lähtemään vai turvaudunko kaasoon :D Kerran sitä vain naimisiin mennään ja tästä pitää nyt ottaa ilo irti :)

    VastaaPoista