sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Asusteita nettikaupoista?


Olen huono käyttämään koruja :/ Tai luulen, että kyse on enemmänkin siitä, että unohdan laittaa korvikset kouluun tai töihin lähtiessäni. Pidän koruista ja juhliin minulla on useampi Lumoavan koru, joita käytän ahkerasti. Korviksiakin löytyy useampi pari.

Haluaisin hääpukuni asusteiksi ainakin korvakorut ja hiuskorun. Löysin yhden vyön pukuun Glamourista, mutta pidän silti vielä "silmät ja korvat auki" uusille mahdollisuuksille :) Haluaisin myös löytää ihanat kengät, jotka olisivat samalla myös mukavat. Yksi vaihtoehto olisi tietysti laittaa jalkaan mukavat ballerinat. Minusta korkokengät antavat kuitenkin ryhtiä olemukseen ja siksi haluan laittaa, jotkin korolliset kengät. Sulhoni on myös aika pitkä ja korkokengät tasoittavat hyvin pituuseroamme.

Huntua en todennäköisesti laita. En ole koskaan sitä ihannoinut. Sovittaessani huntuja ihastelin hieman erästä pitsireunaista huntua, johon sovitukseen mukaan tullut mummunikin ihastui. Mummu jaksaa kertoilla kaikille tuosta kauniista hunnusta ja olen hieman pohtinut pitäisikö minun kirkon ajaksi heltyä huntu asiassa, mummuni mieliksi. Olen kuitenkin kääntymässä jatkuvasti siihen ajatukseen, etten huntua halua.



Kengistä

Tämä vaihtoehtojen määrä on taas ihan liian valtava.... Hieman himottaisi ottaa kengiksi jotkut räväkät värikkäät. Ehkä punaiset tai siniset. Toisaalta en halua, että tämä näyttää mauttomalta :/ valkea ja beige olisivat semmoisia "varmoja", mutta selviä valintoja. Ihan niitä perinteisiä satiinikenkiä en välttämättä haluaisi.

Brandoksella olen vilkuillut erityisesti Badgley Mischkan kenkäpareja (kuvassa siniset kengät), Syksyllä näitä oli alessa useita, mutta en uskaltautunut vielä tilaamaan. Kun nyt kävin uudelleen tiirailemassa valikoimaa, oli se kaventunut selvästi. Ehkä kevääksi/kesäksi tulee uusia :)



Zalandolla on myös ihan oma morsiuskenkä - osastonsa, jonka valikoima on kyllä selvästi kaventunut talvea kohti. Etsyllä on myös aikamoinen häiden aarreaitta.                                                                                                                    
                                                                                                                                    kuva
Cobalt blue Badgley Mischka wedding shoes // photo by BrittRene Photo, see more: http://theeverylastdetail.com/cobalt-blue-spanish-inspired-wedding/

                                          


Korvikset

Etsyltä ja Ninkalta löytyy myös runsaasti kauniita korvakoruja, joiden hinta on todella kohtuullinen. Toisaalta mietityttää tuo kestävyys. Haluaisin, että koruista jäisi itselleni muisto ihanasta päivästä. Kurjaa jos koru tummuu pian käytön jälkeen :/ Olen myös hieman allerginen ns. rihkamakoruille, eikä korvien kutitus ja punoitus kuulu hääpäivän suunnitelmiini.

Ehkä jatkan vielä silmäilyä koruliikkeiden puolelta. Glitterissä ja Bijou brigitte:ssä on nyt myös nättejä koruja joulusensongin vuoksi ja olenkin käynyt hipeltämässä näitä :D Minulla on kuitenkin vahva tunne, että hankin korvikset kultasepänliikkeestä

                                                                  kuva                                                                                

Wedding Jewelry Bridal Earrings Bridesmaid Earrings Dangle Earrings Clear White Swarovski Crystal Tear drop Earrings

kuva 
                                                                   


Hiuskoru

Etsyltä ja Ninkalta löytyy korvakorujen ja muun mukavan lisäksi myös kauniita hiuskoruja. Kampaajani on tuttuni, missä on se hyvä puoli, että voin kysyä minkälainen koru olisi paras ja puida tämän kanssa eri vaihtoehtoja. Tämä vinkkasi ettei kampa ole muovautuvuudeltaan paras mahdollinen, Koru on siinä asennossa kuin se on, eikä muuksi muutu. Tämä voi tuoda haasteita sen asettelussa kampaukseen. Hän vinkkasi, että on myös olemassa taivuteltavia hiuskoruja, mutta ne eivät mielestäni ole yhtä upean näköisiä. Tätä täytyy tätäkin vielä pohtia... Näitä hiuskoruja löytyy nyt joulusesongin vuoksi myös mm. Glitteristä ja sieltä Bijou Birgittestä

Bridal Hair Accessories, Wedding Crystal Hair Comb, Flower and Leaf Rhinestone and Pearl Bridal Hair Comb, Vintage Style Headpiece, ANGE
kuva   



Netistä tilatessa on aina se pulma, ettei tuotetta näe kunnolla ennen kuin sen tilaa itselleen. Nettikaupoissa onkin lisääntynyt palvelu, jossa tuotetta saa testata ennen sen maksamista. Täytyy varmaankin vaan lähteä rohkeasti kokeilemaan :)
Joulu tuo sesonkina kauppoihin myös paljon kaikkea juhlavaa. Saattaakin olla, että monet asusteen löytyvät sitä kautta.

Aikooko joku muukin hyödyntää nettikauppoja? Kokemuksia?

1 kommentti: