tiistai 11. marraskuuta 2014

Bändi ja/tai spotify? - uhka vai mahdollisuus


Tuossa aiemmin kirjoittelinkin siitä, kuinka bändiasia aiheuttaa meillä kitkaa. Painimme lähinnä sen ristiriidan kanssa, että emme itse lavatanssimusiikkia kuuntele tai himoitse tanssilattialle valssaamaan, foxaamaan ja humppaamaan. 

Bändi on perinteisesti kuulunut häihin ja tiedän, että moni varsinkin vanhemmista vieraistamme, odottavat tanssimusiikkia. Olen soutanut ja huovannut asian kanssa ees taas. Olen päätymässä kompromissiin asian suhteen. Siihen, että meille tulisi bändi osaksi aikaa ja osin soittaisimme "omaa musiikkiamme". 

Epäilyttää vain hieman tuo spotifyn toimivuus juhlamusiikin toistamisessa :/ Sen verran olen varaamamme bändin kanssa jutellut, että saamme todennäköisesti heiltä äänentoiston lainaan illaksi, joten ihan perus radion kaiuttimista ei musiikkia tarvitsisi kuunnella :D En ole vain koskaan itse tämmöistä tehnyt ja asia pitää varmastikin testata ennen H-hetkeä. 

Sitten on tietysti se musiikkikappaleiden päättämisen ja keräämisen työ. Ajattelinkin aloittaa täällä blogissa musiikkilistan keräämistä teemalla "kolme biisiä viikossa". Näin työ ei toivottavasti kasaudu loppuviikoille ja tästä saattaa jopa hyötyä joku muukin :) ainakin toivon niin. 

Pidän vielä silmät ja korvat auki mahdollisten tuttujen levynpyörittäjien ja harrastelija DJ soittajien varalta :) Ja voihan olla, että intoudumme irrottelemaan molempien musiikkityylien tahtiin sitten aikanaan,



thoughtful idea and easy favor to create!

Miten te saitte musiikkiasiat järjestykseen? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti