maanantai 29. joulukuuta 2014

Kahdet juhlat?


Täällä taas! :) Nauttiessa ja laiskotellessa jouluna saimme yhden ajatuksen, joka alkoi kutkuttaa. Olemme miettineet paljon perinteisten häiden ja "rennomman hääjuhlan" yhdistämistä. Haluamme perinteistä, mutta myös rentoa juhlimista. Näiden kahden yhdistäminen sopivissa määrin on kova pulma pohdittavaksi. 
  
Jos meiltä kahdelta kysytään, olisi rento juhlinta paras vaihtoehto toteutuksen kannalta. Haluamme kuitenkin kunnioittaa perinteitä joissain määrin ja samalla hieman miellyttää vanhempaa väkeä, joka on jo ilmaissut kovasti odottavansa tulevaa kesää :)

Kun sitten puhuin kaasoni kanssa ongelmastamme. Saimme ajatuksen kahtien juhlien järjestämisestä. Kun kerroin ideasta sulhaselle taisi hänkin hieman innostua siitä :)

Toiset juhlat saisivat olla lähimmille kavereille, joiden on muutoinkin vaikea järjestää majoitusta tai kuljetusta varsinaiselle juhlapaikalle. Haluaisimme tämän juhlapaikan olevan Helsingissä. Kun aloin ääneen pohtia tuskaa kahtien ruokien maksamisesta sanoi sulhanen, että hänelle riittäisi ravintolaruoka, jonka nälkäiset ja halukkaat maksaisivat itse. Kun asiaa pohdittiin ei tämä loppujen lopuksi tunnu kovin koruttomalta. Saisimme juhlia asiaa rennosti ystävien kanssa, ilman häiden manöövereitä ja sukulaisia, joiden vuoksi on aina hieman pakko käyttäytyä virallisemmin. Jos tiedätte mitä tarkoitan tai yritän sanoa :) Loppuillaksi voisi sitten hankkia jonkin kivan (ja edullisen) juhlatilan, jossa olisi sauna ja mukava olla. Nämä toimisivat mielestäni hyvinä häiden "etkoina". Halukkaat ja paikalle pääsevät saisivat osallistua myös varsinaiseen "viralliseen" juhlaan. 

Kypsyttelemme tätä ideaa hieman. Minua se ainakin innostaa :) 


hahaha this is you Allyson!! Keep CALM! :)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kyllä ehdottomasti kehittelemisen arvoiselta idealta! Mielenkiinnolla jään seurailemaan, että millaiseen ratkaisuun päädytte. :)

    VastaaPoista