tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulun odotusta


Täällä blogissa on näin joulun alla hiljaisempaa kun joulukiireet verottavat aikaa kirjoittamiselta. Sen verran olen häiden suhteen saanut aikaan, että kävin kyselemässä meikkaajia ja varasinkin yhden alustavasti. Tunnen meikkaajan entuudestaan ja olen nähnyt hänen töitään tuttavani kampaamossa. Tuttavani oli kuitenkin sitä mieltä, että maksan meikistä liikaa (tarjosi morsiusmeikkiä hintaan 80e).
Hinta putoaa tuosta vielä mikäli morsiusneidot tai muut kampaukseen tulijat ottavat itselleen meikin. Mielestäni hinta on edullinen, kun ottaa huomioon, etten maksa kampauksesta mitään.

Saapa nähdä miten tässä käy :P
Lähipiirini tuttava, on nimittäin aika kovapäinen ja haluaa helposti ohjata häitä. Hän on myös aikamoinen tulisielu ja suuttuu helposti, mikäli hänen tavallaan ei asioita tehdä. Toisaalta ihanaa, että joku jakaa tietoaan ja ohjaa tässä touhussa, mutta kyllä meinaa hermo aina välillä mennä.

Täytyy sanoa, että tällä hetkellä on häiden suhteen semmoinen "ajolautta fiilis". Asioita on tehty, mutta ne eivät konkreettisesti näy vielä missään. On vaikea hahmottaa mitä puuttuisi tai on jäänyt hankkimatta. Täytyypä palailla vuodenvaihteen jälkeen noiden häiden muistilistojen ääreen. Uskon muutenkin, että tohinat häiden osalta alkavat kunnolla vuodenvaihteen jälkeen keväällä, jolloin hää-asia alkaa olla jo kutkuttavan lähellä. Hui!

Sain värvättyä itselleni seuraa tammikuun messuille :) Toivottavasti täältä tarttuisi mukaan monia hyviä ideoita ja hääkengät, joita en ole saanut aikaiseksi tilata mistään. Olen huono tekemään ostopäätöksiä, jos en näe tuotetta ja pääse kokeilemaan. Ostettuani kengät alkavatkin sitten hääpuvun muutostyöt (helman lyhennys ja muut muokkaukset). Lenkkipolulla olen juoksennellut jo viime keväästä siinä toivossa, että puvusta saadaan senttejä kapenemaan. Mitenkään välttämätöntä tämä ei ole ja olen sitä mieltä, että olen häissä mahdollisimman paljon oma itseni. Siinä koossa kuin tuolloin satun olemaan :)

Paljon tulossa. Toivottavasti tästä sekamelskasta syntyy vielä jotakin elokuuhun mennessä :P

Rauhaisaa joulunodotusta

-Elli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti