sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Tunnelmalliset Jouluhäät


Vähän aikaa sitten, aloin uneksimaan, millaiset häämme olisivatkaan olleet, jos ne olisi pidetty jouluaikaan. Joulu on itselleni edelleen mieluista, kaunista ja taianomaista aikaa. Mikäli lunta vielä on maassa on Suomessa mielestäni todella kaunista juuri jouluna, Nämä unelmoinnit on kyllä vaarallisia :D

Ajatelkaa nyt... Sen sijaan, että menisi naimisiin kesällä, jolloin naimisiin menee monta muutakin pariskuntaa, menisikin rauhassa naimisiin joulun alla, Olisi jouluvaloja, kynttilöitä, kirkossa Ave maria, boolina glögiä... Jos menisin naimisiin talvella haluaisin hevosreen "hääautoksi".  Kuinka mageeta tää olisi! Tämän lisäksi häämatkalle olisi ihana lähteä talven kylmästä lämpimään.

Toinen ihana talvihäiden ajankohta olisi mielestäni uudenvuodenaatto,  Raketteja, niitä valoja (taas) ja skumppaa. Kyllä niissä talvihäissäkin on hohtoa, kun asiaa nyt ajattelee :) Miestenkään ei tarvitse talvella hikoilla puvuissaan. Onko sitten vaan niin suomalaista ajatella, että häät useimmiten liittyvät kesään ja lämpimiin kesäöihin?

                                                                       


Winter Wedding -Angela Marie Events  MB PortraitsWhite Christmas Wedding Ideas from The Wedding Community 

   christmas wedding hot chocolate - Google Search         

















kuva                    
kuva & kuva   

1 kommentti:

  1. Minä uskon, että talvihäät ovat yleistymässä kovaa vauhtia. Netin ihmeellisen maailman inspiraatiotulva on saattanut olla vaikuttamassa talvihäiden suosioon. Ei tarvitse myöskään taistella kynsin ja hampain haluamastaan vihki- ja juhlapaikasta, kun talvella vihittäviä pareja on vähemmän. Silloin saa myös monilta palveluntarjoajilta alennuksia, koska sesongin ulkopuolella kysyntä on vähäisempää. :)

    VastaaPoista