sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sulhasen puku


Olemme lähiaikoina lähdössä metsästämään sulhaselle pukua. Päädyimme lopulta puvun vuokraamiseen, vaikka nyt joulun alla pukuja on useissa liikkeissä suuremmat valikoimat. Haluamme puvulta jotakin hieman tavallisesta poikkeavaa, jotta sulhanen erottuu edukseen juhlassa :) En tiedä olemmeko tässä hieman turhankin ajoissa liikkeellä, mutta eipä se kai hallaakaan tee.

David Beckham style na Panowie z klasą - Zszywka.pl                          Love the charcoal colored suit, this is a new take on a vintage look for all brides who are thinking about something different for their groom!

kuva &  kuva

En pistäisi pahakseni, vaikka puku olisi rennompikin (esim. pelkkä liivi). Elokuussa on todennäköisesti (ja toivottavasti :D) vielä kuitenkin lämmintä ja pieni jännitys lisää hikoilua varmasti entisestään.

Hääetiketin mukaan sulhasen tulisi pukeutua frakkiin (iltajuhlassa) tai sakettiin (iltapäiväjuhla). Frakki on siis se ns. pingviinipuku, jonka helma on takaa kuin leikattu kahtia. Saketissa on myös takana pitkä helma. Tässä mainittiin sopivaksi myös tumma puku, joka jättää aika paljon tulkinnan- ja valinnankin varaa.

Kirkossa pidän tärkeänä, että puvusta löytyy myös puvuntakki. Myöhemmin juhlapaikalla takin voisi mielestäni riisua, jotta sulhasella olisi helpompi olla. Tämän vuoksi liiviin voisi panostaa jollakin erityisellä tavalla :) Sulhaseni käyttää hyvin vähän pukuja ja olen tainnut nähdä hänet puvussa vain kerran aikaisemmin. Jännä nähdä millainen herrashenkilö sovituksessa miehestäni muuntautuu. Tarina jatkuu, kunhan pääsemme sovittelemaan :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti