keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Häämatka


Emme toivo häälahjaksi varsinaisia häälahjoja. Koemme, ettemme tarvitse astioita, liinavaatteita yms. "perinteisiä häälahjoja". Tämän sijaan toivomme vieraitamme kerryttämään häämatkakassaamme, mikäli vieraamme mielivät meitä lahjoa. Tärkeintä meistä on, että läheisemme saapuvat paikalle.

Koska toinen meistä opiskelee ja vain toinen käy vakityössä, jää matkustamisemme aikalailla arjessa minimiin. Olisikin nyt hyvällä tekosyyllä, ihana toteuttaa hieman pidempi matka ja lämpimään tietysti :) Mielisimme matkalle heti häidemme jälkeisenä maanantaina.

Sulhaseni toivoi, että matkakohde olisi sellainen "valmis matka", jonka aikana ei tarvitsisi välittää aikatauluista ja nähtävyyksien kiertämisestä. Saisi vain olla, rentoutua ja nauttia siitä, että olemme kahden. Itse haluan häämatkalta ainakin pientä luksusta. Kyseessä ei ole kuitenkaan ihan mikä tahansa matka. Hyvä ruoka ja viihtyisä ympäristö kuuluvat omiin vaatimuksiini, vaikka häämatkamme suuntautuisi lähemmäksikin.

Täältä löytyi muutamia matkakohteita, joihin oli liitetty alustavaa hinta-arviota.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että kohteeksemme valikoituisi Kreikan Santorini. Kaunis, upeiden auringonlaskujen saari, jota tulivuorenpurkaukset ovat muovanneet. Paikka on tunnettu kauniista auringonlaskuistaan ja viinitiloistaan. Sieltä pääsee helposti lautalla vierailemaan muillekin lähellä sijaitseville saarille.

Kohde on varmasti sellainen, johon ei muutoin tulisi ensimmäisenä lähdettyä. Hotelleja on laidasta laitaan ja taustatyönä olen lukenut muutamia matkablogeja asian tiimoilta. Näyttäisi olevan aivan ihana kohde <3 Erityisesti ruokaa ja sen edullisuutta on kehuttu monessa paikassa. Olen itse ainakin ihan innoissani tuosta Santorinista :) Sulhanen vielä hieman pohdiskelee asiaa.

                  kuva
Night, Santorini Greece /



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti