sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Hääpuvun alla


Joulunpyhinä oli aikaa selailla nettikauppoja :) Ostoslistallani olivat hääkengät ja alusvaatteet. Olen usein kuullut eri ihmisiltä kuinka alusvaateliikkeissä osataan valita jokaiselle rintaliivit, jotka istuvat aivan uudella tavalla. 

Perfect bra for a strapless wedding gown.i already got mine <3
Päätin kuitenkin olla hieman kapinallinen.... 


Selasin nettikauppojen sivuja ja muutamia keskustelupalstoja sekä blogeja. Täällä esiin nousi yksi merkki ylitse muiden: Wonderbra. Itsellänikin on aiemmin ollut olkaimettoman puvun alla Wonderbrat, joihin olin tyytyväinen. Siksi päädyin valitsemaan merkin myös nyt.

 Suomessa Wonderbran Ultimate strapless -liivit maksavat n. 60-80e. Joku kuitenkin vinkkasi tilanneensa samanmoiset ulkomailta. Pienen nettiselailun päätteeksi päädyin sitten tilaamaan liivit Englannista; Figleaves.comista. Täältä ne sai n. 30e edullisemmin joulualen saattelemana, kuin suomalaisista nettikaupoista joihin hintoja vertailin. Jouduin käyttämään hieman aikaa tuumakokojen muuntamiseen senteiksi, mutta onnistuin. Postikulutkaan eivät olleet tavallista suuremmat. 

 Tilasin myös yhdet kengät kokeiltavaksi Brandosista, mutta ne oli pieni pettymys :/ kuvassa täysin eri väriset kuin livenä ja jalassa semmoiset etten voi kuvitella niillä kokonaista päivää käveleväni. Odottelen kenkien osalta innoslla kevätkauden uusia kenkiä :P Sulhasenkin puku on vielä hakusessa, kun tuo painaa pitkää päivää töissä. Ehkä me sinnekin vielä ehditään.

Mutta niistä liiveistä.... Liivit saapuivat tällä viikolla ja täytyy sanoa, että ovat erilaiset kuin muut olkaimettomat liivini ennen näitä. Testasin liivejä yhden koulupäivän ajan, eikä kumma kyllä tehnyt yhtään mieli kiskoa niitä ylöspäin, kuten yleensä "normi" olkaimettomia yleensä tekee. Liivit eivät myöskään purista ja ovat vaatteen alla huomaamattomat. Liiveissä on tuollaiset "sormet" antamassa lisätukea. Hieman jäykiltä ne tuntuivat aluksi ja epäilinkin niiden istuvuutta. Ne asettuivat kuitenkin kivasti tuon yhden kokeilupäivän jälkeen.


Olin kuitenkin hieman epäluuloinen siitä, ovatko liivit nyt oikein istuvat, joten tein muutamia testejä näiltä nettisivuilta: 

- http://www.herroom.com/bra-fitting-advice,902,30.html

- http://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/advice/a6792/bra-fit-tips-and-tricks/

Täytyy sanoa että vielä näiden jälkeenkin liivit tuntuvat hyvältä ostokselta. Taas on yksi asia pois tehtävien listalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti