sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Messuterveisiä


Tarvoin läpi lumen ja tuiskun päämääränäni tämän viikonlopun Mennään naimisiin - häämessut, jotka järjestettiin Helsingin Wanhassa satamassa. Messuilla oli paljon koru ja sormus valikoimaa. Pääsin näkemään monia aikaisemmin katselemiani sormuksia livenä, mutta edelleen tuo oma tuntuu siltä oikealta <3 Jos sormusta ei vielä olisi ollut olisi se varmasti tuolta löytynyt. Sen verran suuri oli esittelijöiden määrä.

Mieleen jäivät myös erilaisten juhlatilojen ja paikkojen esittelijät sekä catering ja  pitopalveluiden esittelijät. Maistelin mm. ihania sydämenmuotoisia macaron leivoksia ja jotakin ihania Theron bakeryn lime -leivoksia, nams :P Tekisi mieli tilata näitä häihin. 

Koska itselläni olivat monet asiat jo hanskassa, kaipasin lähinnä ideoita persoonallisten juhlien järjestämiseen. Tavoitteena oli myös löytää hääkengät jo löytyneen puvun seuraksi. Lisäksi kaipasin tietoa ompelijoista (äitini puvun teettämistä varten) ja ideoita hääkimppuun sekä sulhasen pukeutumiseen. 


Rahalla saisi kaikenlaista valmiina. Messuilla kierrellessä vahvistui kuitenkin mielikuva ja suunnitelma tehdä paljon itse kaikenlaista. Näistä kokeiluista lisää myöhemmin :) Ideoita lähti matkaan jonkin verran. 

Hääkenkiä en löytänyt. Monet esittelijät kun olivat ottaneet mukaan vain muutamia kappaleita näytiksi.  Tuntuikin, että käteen jäi aikalailla pino esitteitä. Mukaan tarttui Ninkan hiuskoru ja juhlamaailman kenkätarrat sekä tuo kyltti, jonka ajattelin hääautoon. Nämä sai messuilta todella edullisesti. 

Summa summarum... Ideoita sain joitakin ja pääsin tapaamaan ja juttelemaan kasvotusten monien palveluiden tarjoajien kanssa, joiden palveluita tai tuotteita olin netissä katsellut. Jäi positiivinen fiilis :) Messut oli ehkä suunnattu enemmän sellaisille kävijöille, joiden hääsunnittelu on vasta lähtenyt käyntiin. Itselläni on jo niin moni asia hoidossa ja häihin loppujen lopuksi, aika vähän aikaa :o hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti