tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kukkalaboratorio


Maaliskuu pyörähti käyntiin. Aika menee niin nopeasti! Enää alle puoli vuottä häihin :o Täytyy sanoa, että vuosi häiden suunnitteluun on loppujen lopuksi, kaiken muun arjen pyörityksen keskellä todella lyhyt aika.

Kävimme etsimässä äidilleni puvun viime viikolla. Sekin löytyi samasta osoitteesta kuin omanikin :) Mitä tähän voi sanoa... kun hyvän paikan löytää, niin sitten tekee mieli asioida siellä. Siskonikin oli mukana ja sovitti mahdollisia morsiusneidon pukuja. Vaikka sanoin, etten halua mitenkään määrätä pukuja, taidan sittenkin saada vilkuilemani sitruksen värejä :)

 Parin viikon päästä on vuorossa sulhanen. Odotan tätä sovitusta kovasti, sillä en ole nähnyt miestäni puvussa aikoihin...


Wedding Photography | Lovely pose #wedding #photography #inspiration

Maaliskuu tarkoittaa myös sitä, että laitan kukkalaboratorioni käyntiin :)
Istutin muutamia ostamiani siemeniä. Osan aika on vasta huhti-toukokuussa. Tavoitteena olisi saada luonnollisen näköisiä, mutta kauniita kukkia juhlapaikkaa koristamaan (ja säästää hieman). Äidilläni on enemmän "lääniä" hyödynnettävänä, joten hän hoitaa suurimman osan istutuksista. Tuosta pihasta löytyykin jo joitain monivuotisia kukkia, joita olisi suunnitelmissa hyödyntää juhlapaikalla. Kukkien väreissä olen yrittänyt valikoida juuri sitä pirtsakkaa sitrusta. Ajattelin sitten sekoittaa tähän rustiikkia kaitaliinoje, maitotonkkien, sinkkiastioiden jne. muodossa. 

2014 Wedding Trends: Citrus Colors - for more amazing wedding ideas, tools and tips visit us at Bride's Book
                                     kuva

Kevät ja tuleva kesän hääkausi näkyy jo telkkarissa. Viime viikolla alkoi Satuhäät - ohjelma ja kohta Jutta ja häädietit. Eiköhän näitä ilmesty vielä lisää :) Sitä katsoo ohjelmia ihan toiselta kantilta nyt kun itsekin suunnittelee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti