keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Järjestelyt etenee


Hääjärjestelyt etenee kovaa vauhtia. Saatiin seurakunnalta vahvistus kirkon varaamisesta. Samalla tuli tieto, että joku oli perunut kirkon, jonka halusimme aiemmin, joten saimme nyt sitten loppujen lopuksi sen kirkon, minkä halusimme :) Kirkon vaihdoksen myötä, myös vihkimisaika vaihtui kuitenkin hieman.

Kurjaa tämä oli siitä syystä, että ehdimme juuri jakaa kutsut vieraille :/ noh puskaradio tiedottaa... Ottavathan vieraat meihin yhteyttä, kun vahvistavat osallistumisensa. Samalla on kätevää ilmoittaa muuttuneista tiedoista. Vieraamme ovat lähinnä lähipiiristä, joten ilmoittamisen kanssa tuskin tulee ongelmaa. 


http://www.girlsofelegance.co.uk/products/Lustre-Wedding-Shoes-By-Pink-Paradox-London.html


Olen nyt myös onnellinen hääkenkien omistaja :) Koeajan näitä nyt ahkerasti sisään, jotta hääpäivänä kengät olisivat mahdollisimman mukavat. Kengät löytyivät morsiuspukuliikkeestä. Ajattelin hankkia loppuillaksi myös jotkut balleriinat tms. mukavat tohvelit. Saavat jalatkin sitten hieman huokaista pitkän päivän päätteeksi. 

Nyt jäädään vaan odottelemaan ilmoittautumisia ja hamstraamaan valkeita pöytäliinoja. Jännää aikaa eletään, kun kaikki suunnitelmat alkaa käydä jo konkreettisiksi ja todeksi :)

1 kommentti: